söndag 25 januari 2009

Födelsedag och mystisk bil

Idag fyller Villiam 7 år. Hipp hipp HURRA!!!










Oj vad Villiam har längtat efter sin födelsedag och idag var det äntligen dags. Han vaknade tidigt och väckte oss alla. Han var ivrig att få öppna sina presenter.
På eftermiddagen var det dags för släktkalas. Härligt!

Det har varit full rulle hela veckan att röja efter inbrottet. Kontakt med försäkringsbolag och mycket städande. I onsdags var securitas hos oss för att kontrollera larmet (de brukar tydligen göra det efter ett inbrott). Pratade med honom om eventuell utomhussirén, men han sa att de inte har det, och att det kanske ska förbjudas.

Den kvällen vi hade inbrott hade några grannar (fyra hus ifrån oss) sett en mystisk bil köra fram och tillbaka flera gånger på vår/deras baksida och sista vändan hade den kört iväg med en rivstart. Förmodligen kan det ha varit tjuvarna i den bilen för det stämde tidsmässigt också.

Nu ikväll mitt på släktkalaset ringde det på dörren. Då kom samma grannar igen och sa att samma bil hade kört nu igen utanför oss/dem. De hade rusat ut för att se registreringsnumret, men hann tyvärr inte se det. De ringde till polisen, som kom oerhört snabbt hit. Men eftersom bilen redan stuckit blev det bara en stunds prat med poliserna. Usch vad kusligt det är! Men nu gäller det verkligen att alla hjälps åt att kolla koll på vad som händer häromkring.

1 kommentar:

Mary sa...

Då får ni skaffa gevär och pistoler och sånt nu! :D Vi har jämt nissar som smyger omkring här också. Dom snodde alla Dennis verktyg och sånt skit för nått år sen. Det käns ju konstigt för ens privata liv har blivit invarderat!