fredag 12 september 2008

Trädgård

Efter mycket funderande fram och tillbaka om vi ska ha plank/staket eller buskar/häck - har vi äntligen bestämt oss. Har disskuterat fördelar och nackdelar. Men eftersom vi inte är så intresserade av rabatter tycker vi det blir för stelt att ha plank/staket. Vi har absolut inga gröna fingrar och kan inte mycket om buskar. Men de andra i vår huslänga bestämde sig för att plantera lagerhägg mellan tomterna och då hänger vi med på det (de ena vi känner till är liguster och thuja). De är stora höga plantor som har beställts - 170 cm höga.
Eftersom vi ska ha 69 st så insåg vi att det skulle bli alldeles för jobbigt att gräva hålen själv. Därför anlitade vi en kille som hjälpte oss med det. Det enda vi behövde förbereda var att markera var hålen skulle grävas.




























3 kommentarer:

Familjen Eriksson sa...

Nice maskin, en sån skulle man haft i bakfickan när plintarna till altan och entré skulle ner i backen.
Du får visa hur det blev när plantorna kommit ner.

Hälsningar
Maria

Pauline sa...

Hej Maria!
Ja vi är verkligen tacksamma för att vi fick tips om en kille som kunde hjälpa oss att borra hålen. Det är tillräckligt mycket jobb för oss att plantera ner dem. Fler bilder kommer snart.

/Pauline

Hanna sa...

Det är ju fusk :D ;) Men gud så skönt det hade varit om vi haft någon som grävde våra plinthål. Finns roligare saker att lägga sin tid på! Hoppas häcken blir bra, kul med lite högre plantor då man får skydd med en gång!