torsdag 7 februari 2008

Besiktning

Imorgon kl 09.00 är det äntligen dags för slutbesiktning. Spännande! Känns som om husbygget varit en mycket lång process. Vi fick erbjudande om tomten i oktober 2006 och nu februari 2008 står huset klart. Nästan 1 ½ år senare. Men sista månaderna har gått väldigt fort och nu känns det konstigt att det "redan" är besiktning imorgon.

Efter en månads väntan på besked om vår tvättstuga, fick vi till slut ett besked i måndags om ersättning som de vill ge oss. Men den är vi inte alls nöjda med. Så nu pågår det förhandling -annars får de riva upp klinkern och lägga dit den vi vill ha (men det är de givetvis inte intresserade av).

Vi har inte varit inne i huset sedan förra inlägget och har därför inga invändiga foton att bidra med denna gången. Men det blir nog en del fotograferande imorgon.

Garaget är de i full gång med och förmodligen är det klart nästa vecka.






2 kommentarer:

Unknown sa...

Vd kul att följa er (såhär i efterhand för vår del). Det ser jättefint ut! Vi ligger i startgroparna för att bygga ett likadant hus som ni! Några tips?

Pauline sa...

Hej Tess!
Kul att se att andra som också bygger Vårgårdahus har hittat vår blogg. Är det villa Björkvik som ni också ska bygga? Var ska ni bygga någonstans?
Kändes som en djungel när vi skulle välja husbolag, men vi fastnade för just detta pga planlösningen och att de har bra standard. Sen är det säkert mycket beroende på vilka snickare man har. Våra har varit superduktiga. Besiktigade huset i fredags och det gick väldigt bra, så vi kunde få nycklarna direkt.
Har ni någon blogg som man kan följa? Önskar er lycka till!