torsdag 3 januari 2008

Tvättstugan

Det blev en del funderande på tvättstugan över jul och nyår. Vi kände ju redan innan jul att det var fel golv i vår tvättstuga. I våra papper står det klart och tydligt att vi beställt vit/gråa klinkers. Men som sagt det ligger nu ett terrakotta färgat klinkergolv där. Trist!!! I mellandagarna åkte vi till kakelcentralen och pratade med vår säljare där. Han kom ihåg att vi valt ett vitt/grått golv, men kunde inte säga varför de levererat terrakottafärgat. Eftersom det inte är vårt fel, sa han att de skulle beställa nytt klinkers och så får våra snickare göra om jobbet. Men fullt så enkelt är det inte. Efter snack med vår snickare visar det sig att det inte finns tid till att göra om det jobbet. Nu kommer snart rörläggarna och ska göra sitt jobb. Det är ju ett stort jobb att "knacka" bort plattorna och lägga dit ny. Dessutom börjar det bli lite ont om tid - besiktningen av huset är den 8 februari. Usch ja, nu ska vi se om vi kan få en ekonomisk kompensation istället. Inte så kul, men vi får se hur det blir i slutänden.

I övrigt färdigställs arbetena i badrummen och i hallarna denna veckan. De har även satt upp kakel i köket ovanför bänken.

































































3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej svejs!!! Vad fint allt blir!! Nytt o fräscht!!Tråkigt med det terrakottafärgade golvet bara, men det visade ju sig i alla fall att det var ni som hade rätt!!!Hur ska ni göra? Kompensation eller? Så fult är det ju inte heller. Det är roligt att följa arbetets gång här via nätet. Du är duktig på att dokumentera Pauline!!!!! Hoppas vi ses snart igen!!

Anonym sa...

Alltså det är jag Lotta...blev lite fel med förra inlägget!!!Ha det gott!!!

Anonym sa...

Hej!

Till Lotta:
Kul att ni följer vårt husbygge. Vet ännu inte hur det blir med tvättstugan. Förmodligen kompensation. Killen som hjälpte oss på kakelcentralen har semester nu. Och Ulf (som kaklat hos oss) ska ha semester kommande vecka. Så vi får väl se hur allt blir när alla är tillbaka.